De Rooise clubs spelen tegen elkaar.
De Rooise clubs spelen tegen elkaar. Foto: Jos van Nunen

DeMooiRooiSchaal komend weekend bij vv Boskant

Sport

Boskant - Komend weekend, op zaterdag 20 en zondag 21 augustus, wordt er door de Rooise voetbalverenigingen weer gevoetbald om DeMooiRooiSchaal. Door de late zomervakantie is het deelnemersveld wat minder dan vooraf gepland. Het wordt deze keer een herenstrijd; de dames- korfbal en voetbal hebben helaas afgezegd.

VV Boskant is deze keer uw gastheer. De eerste elftallen van de deelnemende verenigingen zijn intussen alweer gestart met de voorbereidingen op de nieuwe competitie. DeMooiRooiSchaal is altijd weer een mooi moment voor een onderling “oefenpartijtje”. Op zich geldt dat ook voor de veteranen/35+ teams. Voor die deelnemers komt die voorbereiding meestal wat later op gang, dus daarvoor geldt misschien wel dat de oefenpartijtjes wat meer “kruim” gaan kosten!

Bij een voetbalwedstrijd horen ook supporters. U bent dus van harte welkom op sportpark Boskant om de verrichtingen van uw favoriete team(s) en speler(s) te bekijken. Mogelijk bent u op de hoogte van het feit dat vv Boskant een nieuw kunstgras “krijgt”. Jammer genoeg is dat nog niet beschikbaar, maar u kunt al zien dar het een mooie uitbreiding van het sportcomplex van vv Boskant gaat worden!

Programma 1e elftallen zaterdag 20 augustus
18.00u. Veld 1 Nijnsel 1 – Rhode 1 A
18.00 u. Veld 3 sv Olland 1 – Boskant 1 B

Programma Veteranen/35+ zondag 21 augustus
12.00u. Veld 1 sv Olland – Nijnsel A
12.00u. Veld 3 Rhode – Boskant B
12.45u. Veld 3 Verliezer A – Verliezer B 3e en 4e plaats
13.00u. Veld 1 Winnaar A – Winnaar B 1e en 2e plaats

Programma 1e elftallen zondag 21 augustus
14.00u. Veld 3 Verliezer A – Verliezer B 3e en 4e plaats
14.00u. Veld 1 Winnaar A – Winnaar B 1e en 2e plaat