Drukte in de kantine van TV de Kienehoef
Drukte in de kantine van TV de Kienehoef

24e Kind-Ouder tennistoernooi wederom schitterend verlopen

Sport

Sint-Oedenrode -  Alle zestien tennisbanen waren weer volop in gebruik tijdens het 24e Mooi Rooi Kind-Ouder tennistoernooi van TV de Kienehoef vorig weekend. Maar liefst 300 deelnemers waren van de partij, van jong tot oud, iedereen deed mee en dat maakte het jaarlijks terugkerende toernooi weer tot een heel gezellig samen komen. Met zestien banen bezet en 350 wedstrijden van dertig minuten was er genoeg te beleven op het tennispark.

Bij dit toernooi moet minimaal een van de deelnemers lid zijn van de tennisvereniging. De oudste deelnemer van het toernooi was 76 jaar en de jongste deelnemer was net 7 jaar. De trainers van de vereniging, Mark en Nûlleke Pluk, hebben samen met Cees van de Boer de indeling samengesteld zodat het eerlijke wedstrijdjes werden.

De uiteindelijke 27 poule winnaars kregen een schitterende beker en een foto met de titel erbij mee naar huis. Ook de geweldige loterij op de laatste dag was weer een hele drukte voor de organisatie. Met dank aan onze sponsoren: Exploitatiemaatschappij de Koning, HLB Witlox vd Boomen, Gerard van Stiphout, SIIS interieurspuiterij, Frank Service en Diensten, Rosval production en development, Buddy Latijnhouwers, Foka glas in lood, Dekkers tuinen, Installatiebedrijf Teun v Kessel, Was en Strijkstudio , Mars Veghel, Atelier Inge Bollen, Bakkerij Bekkers, slagerij Verheijen, tankstation Shell Bongers, KE trading Zuid-Afrikaanse wijnen, Helden van Kien, Papi verpakkingen, Marcel Plaat groente en fruit, DIO de Vlinder, Koel en vriesopslag Eric van Acht, Brasserie het Zusje en IJzerenman klimbos Vught.

Ook was het druk met de aanwezige toeschouwers om de deelnemers aan te moedigen en te steunen. Bij de loterij en de prijsuitreiking was de hal zelfs te klein en moesten enkele deelnemers buiten staan. Volgens de organisatie was het nog nooit zo druk geweest als bij dit toernooi. Ook volgend jaar staat dit toernooi weer op de planning; dan voor de 25e keer.

Onderstaand de 27 poulewinnaars:

P1: Kendy en Pascal v Boxtel - P2: Niels en Iris Rutjens - P3: Jasper en Loek Swinkels - P4 Senna en Kimberly v Steenbergen - P5: Femke en Lenneke Vervoort - P6: Anna en Ralph v Wezel - P7: Fiene en Martin v Gelderen - P8: Diede en Stan Hastenberg - P9: Guus en Mark Vervoort - P10: Giel v Sinten en Simone - P11: Leon en Piet vd Hoef - P12: Joep en Roel Jansen - P13: Jens en Frank vd Linden - P14: Merlijn en Tjelka Raaijmakers - P15: Hans en Lindi Verhagen - P16: Fay en Nicole van Hoof - P17: Lex v Vessem en Monique - P18: Kaya en Michel van Hoof - P19:Valery en Rene vd Hoeven - P20: Marion en Johan Minnebo - P21: Lars en Monique Wouters - P22: Tom en Jan vd Oever - P23: Sanne en Ad Kremers - P24: Linn en Henk Schakenraad - P25: Stef Versantvoort en Wil - P26: Stijn en Frank vd Linden - P27: Janne vd Wetering en Roy.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding