Afbeelding

Bridgeclub De Neul start nieuwe bridgecursus voor beginners

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Bridgen is een spel voor jong en oud en iedereen kan het leren. Veel mensen willen eraan beginnen, maar vaak komt het er gewoon niet van. Daarom begint Bridgeclub De Neul in september met een speciale bridgecursus voor beginners.

Een cursus volgens het moderne systeem van Vijfkaart Hoog. De eerste serie lessen van tien lessen leer je de basis van bridge, genoeg om thuis gezellig te bridgen. Na de tweede serie van tien lessen kun je volwaardig in een club meespelen. 

De cursus wordt gehouden op dinsdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur in zaal De Dommel in Odendael onder de deskundige en ervaren leiding van Fred Tijssen. 

De eerste serie lessen begint op 13 september, de tweede op 10 januari. Daarna volgt een slotdrive en word je uitgenodigd om een maand op proef mee te spelen bij Bridgeclub De Neul.

De cursus kost €25 per serie van 10 lessen. De twee boekjes “Bridge in een flits” kosten ongeveer €15 per deel. Voor verdere inlichtingen en voor opgave als cursist kun je terecht bij de cursusleider Fred Tijssen (fredrinyt@gmail.com, 06-40003741).