Afbeelding

Boskant 2 luidt de noodklok

Sport Sport

Boskant - Boskant 2 is voor komend seizoen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer/coach, die de gestopte Ron van Uden gaat opvolgen. Diverse kandidaten zijn benaderd, maar er is nog altijd geen oplossing. Met de vakantie en het nieuwe seizoen voor de deur begint de tijd dus nu wel te dringen!

Boskant 2 is een leuke, jonge groep spelers van wie er een groot aantal op korte termijn de stap naar ons eerste team kunnen gaan maken. Voor de toekomst van de vereniging is het dus erg belangrijk dat er een goede begeleiding op dit team staat. Voor een nieuwe trainer/coach een mooie uitdaging om bij te dragen aan de ontwikkelingen van deze jonge talenten!

v.v. Boskant is dus met spoed op zoek naar iemand (of meerdere personen) die dit team volgend seizoen op zondagen wil coachen en training wil geven op dinsdag en donderdag. Ook als je niet dit hele pakket op je wil nemen, maar wel gedeeltelijk denkt te kunnen bijdragen (bijvoorbeeld op 1 van de genoemde dagen), dan komen wij erg graag met je in contact! Uiteraard staat er een passende vergoeding tegenover en ook zaken als wedstrijd- en trainingskleding, opleidingsmogelijkheden en uiteraard veel gezelligheid zitten in het pakket!

Heb je interesse in deze functie bij ons tweede elftal of heb je tips voor ons? Neem dan a.u.b. even contact op met onze technische commissie via info@vvboskant.nl of op 06-21815733. Nogmaals: doe dit a.u.b. ook als je bereid bent een deel van de functie op je te nemen!