Afbeelding
Foto: Wies Habraken

HBV Ontspanning

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 10 mei, de vaste middag voor de Rozelaer schutters, is er wederom een ronde geschoten en ging het bij de aanwezige dames en heren om de gezelligheid en het samen schieten op deze middag.

Afgelopen vrijdag tijdens de seniorenavond, is de randjesbeker ronde verschoten, waarbij het de bedoeling is om het randje van de blazoenringen te raken om zo een dubbele score te kunnen noteren. Met in totaal een negentiental schutters was het wederom een boeiende en voor iedereen uitdagende wedstrijd, met het volgende resultaat. Als 1e Rene van Erp, 2e plaats Renate Habraken en 3e plaats Wil Kivits.
Afgelopen weekend stond voor de jeugd de bondskampioenschappen op het programma. Met de volgende resultaten: Lisa 3e plaats bij Aspiranten. Mika: 2e plaats bij de Junioren. Inge 3e plaats bij de Junioren. Vera op 4e plaats bij de cadetten. A.s. vrijdagavond staat er weer een leuke senioren avond op het programma. Wil jij ook eens kennis maken met een van de verschillende disciplines binnen de handboogsport. Neem dan contact om met onze vereniging via hbvontspanning@gmail.com.