Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Klaar voor nieuwe editie Centro Ollands Mooiste

Sport Sport

Olland - Na twee eerdere jaargangen noodgedwongen door Corona te moeten afgelasten kan Wieler Toer Club Gerry van Gerwen eindelijk op zondag 22 mei zijn jaarlijkse wieler toertocht op de weg organiseren mét ditmaal vernieuwde(!) routes.

Toertocht
De tocht is zowel geschikt voor de recreatieve als de sportieve fietser. Er is de keus uit 3 afstanden (75, 100 en 140 Km), dwars door het schitterende mooie groene hart van de Meierij. De routes zijn met pijlen en borden uitgezet en wordt gereden onder auspiciën van de NTFU. Start en finish is bij het clubhuis café D’n Toel in Olland. De starttijden zijn tussen 08.00u en 10.00u en de inschrijfkosten zijn ongeacht de afstand € 5,-. NTFU-leden betalen € 4,-.

Voorinschrijving
Er is de mogelijkheid om je alvast in te schrijven. De voorinschrijving sluit op vrijdag 20 mei, 24.00u. Ga hiervoor naar wtcgvg.nl/ollandsmooiste (daar zijn ook de gpx bestanden van de routes te downloaden). WTC Gerry van Gerwen heet iedereen van harte welkom en wenst iedereen een fijne, sportieve fietstocht.