Een uithaal, een goal?

Rooi dames 1 pakt één punt tegen de koploper

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond er voor de Rooise dames een spannende pot tegen de koploper het programma. Vorige keer eindigde de wedstrijd tegen Oirschot in een 2-2 gelijkspel dus de dames wisten dat er iets te halen was.

Het fluitsignaal klonk en beide teams begonnen fel aan de wedstrijd. Er werden aan beide kanten diverse kansen gecreëerd, maar geen van deze werden afgemaakt. Rooi kreeg al vanaf het begin van de wedstrijd diverse strafcorners om hun oren, maar Oirschot wist hier geen enkele keer gebruik van te maken. Met een 0-0 tussenstand gaan de teams de rust in.

Tijdens de rust werd besproken dat het belangrijk is dat de Rooise dames de felheid die ze in de eerste helft lieten zien vasthouden. Met deze mentaliteit keerden de dames terug op het veld en ook de tweede helft zetten de speelsters een felle wedstrijd neer. Er waren net zoals in de eerste helft diverse kansen aan beide kanten en vele strafcorners aan de kant van Oirschot waar zij wederom geen raad mee wisten. Dankzij het vasthouden van goed spel en knap keeperswerk heeft Rooi ondanks alles de nul kunnen houden.

Volgende week spelen de dames een wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie op Rooise bodem. De weermannen voorspellen zon dus ze hopen jullie langs de lijn te zien!