Nieuw scorebord KV Nijnsel voor eerst in gebruik

Sport Sport Sport

Nijnsel - Op de vroege en zonnige zondagochtend stond de wedstrijd tegen Tovido op het programma. Het beloofde een spannende thuiswedstrijd te worden, de laatste buitenwedstrijd verloor Nijnsel van deze ploeg. Het nieuwe scorebord werd voor het eerst in gebruik genomen.

De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en creëerde een aantal mooie kansen. Helaas beloonde Nijnsel zichzelf niet goed genoeg, de afwerking op de korf kon beter. De stand op het scorebord bleef een lange tijd 0-0, uiteindelijk viel het eerste doelpunt van de wedstrijd pas in de 16e minuut. Vlak hierna werd het 2e doelpunt al snel gemaakt door een mooie korte kans van Imke Hoppenbrouwers. Hierna volgde nog 2 doelpunten van Nijnsel en wist Tovido 1 keer te scoren. De thuisploeg ging de rust in met een kleine voorsprong van 4-1.
Na de rust bleef de druk op de verdediging door Nijnsel erg hoog, waardoor zij veel ballen wisten te onderscheppen van Tovido. Hierdoor kwam de thuisploeg vaak aan de bal maar wist ondanks de sterke verdediging nog maar 1 doelpunt te maken. Na het laatste fluitsignaal eindigde de wedstrijd met een score van 5-3. Na een spannende wedstrijd bleven de punten welverdiend in Nijnsel.