Het winnende team.
Het winnende team.

VV Rooi dames 2 kampioen

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Ondanks de lockdown wegens corona is het dames 2 van volleybalvereniging Rooi gelukt alle wedstrijden van het seizoen 2021-2022 te spelen.

Soms was het lastig om een compleet team in het veld te krijgen, maar de drive om er te staan zorgde voor de rest. Veel drukte was er de afgelopen laatste weken, er waren inhaalwedstrijden naast de reguliere wedstrijden. Aanvankelijk ging het winnen van wedstrijden soepel, maar naarmate het seizoen vorderde werd het lastiger. De resterende wedstrijden waren tegen de hoogste teams, wat zorgde voor een spannende ontknoping. De één na laatste wedstrijd speelden de dames tegen ABC uit Eindhoven, waarmee ze tot dan toe de koppositie moesten delen. Enigszins gespannen maar met een enorme drive gingen ze de wedstrijd in en behaalden, ondanks enkele keren op achterstand te zijn gekomen, een 3-0 overwinning.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de nummer 3 in Hoogeloon, welke resulteerde in een 1-2 overwinning. En daarmee liet dames 2 van VVRooi zien de onbetwiste kampioen van het seizoen te zijn. Een heel mooi resultaat, zeker als je de statistieken bekijkt: thuis alles gewonnen en uitwedstrijden vaak twee sets winst. Suzanne – Wies – Chantal – Lonneke – Tessa – Sanne – Bregje – Sita – Iva – Mara – Lynn, jullie mogen trots zijn.