Het logo van HBV Ontspanning.
Het logo van HBV Ontspanning. Foto:

HBV Ontspanning

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 22 maart, de vaste middag voor de Rozelaer schutters, is er wederom een ronde geschoten en ging het bij de aanwezige dames en heren om de gezelligheid en het samen schieten op deze middag.

Afgelopen vrijdag werd tijdens de seniorenavond bij handboogvereniging Ontspanning de Level Up wedstrijd verschoten, waarbij men steeds een level omhoog moet qua uitdaging. Het was een boeiende en vooral voor iedereen uitdagende wedstrijd, wat bij enkele ook nog wat materiaal heeft gekost met het volgende eindresultaat.
Als 1.Renate Habraken, 2. Paul van de Mortel, 3. William Habraken/Toon Hermes, 4. Michael Moonen/Mart Verhoeven, 5. Wendy van Minderhout, 6. Hans Vroomen.
Afgelopen weekend stond in het teken van de team bondskampioenschappen, waar ook HBV Ontspanning aan heeft deelgenomen. Daarbij heeft het Recurve team een 5e plaats behaald, en het compound team een 4e plaats. A.s. vrijdag 1 april, zal tijdens de senioren avond de 1e wedstrijd om de Ontspanningstrofee worden verschoten.
Wil jij ook eens kennis maken met een van de verschillende disciplines binnen de handboogsport. Neem dan contact om met onze vereniging via hbvontspanning@gmail.com.


Tweede prijs voor Noortje en Eveline

Noortje Gevers van de Nijnselse ruiters en ponyruiters vormt sinds kort een nieuwe combinatie met de merrie Lieke. Dit weekend startte ze op een springwedstrijd te Asten.

In de klasse BB wonnen ze de tweede prijs. Eveline Hazelberg startte haar paard Jaguar H op een dressuur wedstrijd te Lieshout in de klasse M. De jury beloonde hun proef met 62.7% en een tweede prijs.