Afbeelding
Foto: Hans Christiansson

Onvergetelijke bootcamp: schrijf je nu in!

Sport Sport

Sint-Oedenrode - De Bron daagt uit... is een terugkerende rubriek in De Bron magazine, het tijdschrift dat bij alle MooiRooi Plus-leden op de mat valt. Vorige editie daagden we Rooienaren uit om deel te nemen aan Masterchef Sint-Oedenrode. Deze keer hebben we nog een vette uitdaging en jij kan meedoen: een onvergetelijke bootcamp bij Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando, op de Luitenant-generaal Bestkazerne te Vredepeel. Ben jij de fitste van Sint-Oedenrode? De eerste aanmeldingen stromen binnen!

Deze gratis bootcamp vindt plaats op donderdag 21 april vanaf 12 tot 17u. Ook hebben wij spectaculair vervoer geregeld. Het past in ieder geval helemaal bij deze spetterende uitdaging! Ben je 18+? Grijp dan deze unieke kans en geef jezelf dan op vóór 30 maart via debron@debron.online.. Voor meer informatie bel naar 0413-479322. Of loop binnen bij DeMooiRooiKrant in Mediahuis Meierijstad.

Wil je het magazine ook ontvangen en de aftermovie als eerste zien? Schrijf je dan in als lid van MooiRooiPlus via https://www.mooirooi.nl/plus.