De finalisten werden in het zonnetje gezet.

Zonovergoten finaledag Open Jeugd Toernooi TV de Kienehoef

Sint-Oedenrode - Tijdens het open jeugdtoernooi bij TV de Kienehoef is op de tennisbaan hard gestreden om de finaledag te halen. Het ultieme doel was het binnenhalen van de titel in de eigen categorie. Er werd gestreden om 17 hoofdprijzen in verschillende leeftijdscategorieën, zowel single als dubbel.

Op zondag 13 maart werden 17 finales en 17 troostfinales gespeeld. Bij alle finalewedstrijden was een scheidrechter om de wedstrijd te begeleiden, iets wat normaal niet wordt gedaan. De kinderen vonden het een enorme beleving om op deze manier als prof behandeld te worden.

Enorm trots is TV de Kienehoef met een Rooise winnaar in de hoogste categorie JE 13-17. Stijn vd Linden wist met goed geplaatste forehands en stabiel tennis te winnen van Noud Bollen in twee sets. Zowel Stijn als Noud kregen regelmatig applaus na afloop van een gave rally van de vele aanwezige toeschouwers. De 13-17 was een prooi voor Minke Toonen. De Eindhovense beklonk een sterk toernooi met de eindzege. Ze wist de finale te winnen met 6-3 6-3 van Esmee vd Heijden uit Son.

Na afloop van de prijsuitreikingen werd nog een loterij gehouden, mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Voor alle kinderen was er prijs; van een setje tennisballen tot een 5-daagse vakantie voor 4. Daarmee werd een drukke week met meer dan 500 wedstrijden positief afgesloten. Het was een perfecte week met veel publiek, enthousiaste deelnemers en veel zon. Beter konden ze het zich niet wensen.

Veel dank aan iedereen die deze perfecte week mogelijk hebben gemaakt.