Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Jeugdtoernooi terug op de kalender

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Na vijf jaar van afwezigheid wordt er weer een jeugdtoernooi georganiseerd op het park van TV de Kienehoef. Het vindt plaats van zondag 6 tot en met zondag 13 maart.

Tijdens het toernooi wanen deelnemers en toeschouwers zich op het grote Wimbledon, maar dan in Sint-Oedenrode. Ruim 230 kinderen uit allerlei regio’s en zélfs uit België doen een gooi naar de verschillende titels die te winnen zijn. Zij krijgen een heuse VIP-treatment in een ruimte die exclusief toegankelijk is voor de spelers. Niet alleen de VIP-lounge, maar het hele park wordt omgetoverd tot een paradijs voor de jongste tennissers.
Het jeugdtoernooi van TV de Kienehoef wordt georganiseerd door de trainers samen met nog acht enthousiaste leden van de club. Zij zorgen ervoor dat de kinderen zich speciaal voelen gedurende het toernooi. Of ze nou winnen of verliezen, plezier is het allerbelangrijkste.
De wedstrijden op het Centre Court worden gefilmd en live uitgezonden in de kantine. Op de finaledag nemen scheidsrechters plaats om de partijen nét dat beetje extra te geven. Publiek is weer welkom en zien we je dan als supporter om de spelers aan te moedigen. Tot dan.