Zwembad de Neul
Zwembad de Neul

Kom proeftrainen bij Argo

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Na anderhalf jaar trainen in Schijndel is Argo weer terug in Sint-Oedenrode om te trainen in het nieuwe zwembad ‘De Neul’. Argo kent de disciplines G-zwemmen, zwemmen en waterpolo.

Zwem- en waterpolovereniging Argo is al 53 jaar een begrip in Sint-Oedenrode. Het is een vereniging die zich kenmerkt door sportiviteit maar ook zeker gezelligheid. Met trainingen van dinsdag tot en met zondag, en wedstrijden in het weekend, is er bij Argo altijd wat te beleven. 

G-zwemmen
Voor mindervaliden zwemmers biedt Argo een trainingsmogelijkheid op zaterdagochtend van half 9 tot half 10. Deze groep bestaat uit alle leeftijden en zwemmen onder begeleiding hun baantjes of spelen in een ondiep gedeelte. Na de training is er altijd nog koffie en thee. Meer informatie over deze doelgroep en begeleiding kunt u opvragen via gz@zw-argo.nl.

Zwemmen
Binnen de afdeling zwemmen heeft Argo verschillende groepen: recreatief-, wedstrijd- en masterzwemmen. Voor ieder wat wils op diverse tijden en verschillende niveaus. Recreatieve zwemmers leren spelenderwijs beter zwemmen en leren om sneller te zwemmen. Bij de wedstrijdgroep wordt deelgenomen aan wedstrijden met de mogelijkheid om zich te plaatsen voor kampioenschappen.

Waterpolo
Op alle leeftijden kun je bij Argo waterpolo beoefenen. Met trainingen door de weeks en eventueel wedstrijden in de weekenden. Waterpolo is een bewegelijke sport waarbij je in teamverband leert spelen. Hoewel waterpolo bekend staat al harde sport is er veel contact met tegenstanders door deelname aan oefenwedstrijden en zomertoernooien.

We verwelkomen jullie graag om als proef aan te sluiten bij een discipline naar keuze. Jeugdleden zijn iedere woensdag van 17.45 tot 18.45 uur van harte welkom op het zwembad. Kom eens kijken en neem je zwembroek mee om deel te kunnen nemen. Het eerste kwartaal train je gratis mee. Meer informatie op www.zw-argo.nl.