Rooi dames 1 sluit eerste seizoenshelft af met een overwinning

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag mochten de Rooise dames de laatste competitiewedstrijd van het jaar spelen. Ze speelden tegen Goirle, een tegenstander waar ze al flink wat jaren bij in de poule zitten.

Na wat teleurstellende resultaten van de afgelopen weken waren de dames vastberaden om de eerste seizoenshelft met een goed gevoel af te sluiten. Rooi begon sterk aan de wedstrijd en wist verschillende kansen te creëren, maar helaas nog zonder resultaat. Het was Floor Aalders die in het tweede kwart de score opende via een tip-in. Met een 0-1 voorsprong gingen ze de rust in. Na nog geen minuut gespeeld te hebben in het derde kwart zet Floor Aalders de 0-2 op het scorebord na een mooie pass van Dieke Gordijn. Weer een minuut later is het wederom Floor Aalders die scoort en staat het 0-3.
Helaas wist ook Goirle in het derde kwart het doel te vinden en werd het 1-3. In het vierde kwart heeft Rooi dames 1 het volwassen uitgehockeyd en is de score hetzelfde gebleven. Met 22 punten en een derde plek gaan de Rooise dames de winterstop waarin ze (hopelijk) kunnen gaan zaalhockeyen.