William Habraken
William Habraken

Familieonderonsje bij HBV Ontspanning

Sport Sport

Afgelopen vrijdag werd bij handboogvereniging Ontspanning de Houten Bogen Wedstrijd verschoten. Bij deze wedstrijd staan er verschillende houten bogen voor alle schutters ter beschikking en wordt er op een “bordje” geschoten. Het is aan iedere schutter om een zo goed mogelijke score te behalen. Nadat de aanwezigen allen in een team zijn geplaatst kon de wedstrijd beginnen. Het werd een familieonderonsje tussen de families Habraken en Van de Sande.

Het koste voor sommige wat moeite om de pijlen de juiste richting te geven en dan ook nog scorend te laten zijn, maar al met al was het een leuke wedstrijd met verrassende eindresultaten. Het “dubbel” familieteam wist in de teamronde de hoogste scores te halen, waarbij een shoot off ronde de beslissing moest brengen. Met het volgende eindresultaat: 4. Renate Habraken, 3. Andre van de Sande, 2. Ronald van de Sande en als winnaar William Habraken.

Op dinsdag 16 november, de vaste middag voor de Rozelaer schutters, is er wederom een ronde geschoten. De Recurve schutters: Jan van Bergen 210 pnt, Mart Verhoeven 206 pnt, Joep Verbunt 149 pnt, Hans Vroomen 146 pnt. Ron Spijker 144 pnt. De Hout schutters: Toon Hermes 180 pnt, Antoon Vervoort 166 pnt, Miranda Temmink 110 pnt. En Compound schutter: Tom Monaghan 233 pnt.

De eerstvolgende wedstrijd voor de indoor 18 meter competitie is voor de senioren op dinsdag 23 november om 20:00 uur. Voor de jeugd op woensdag 24 November om 18:30 uur. A.s. Vrijdag staat tijdens de clubavond weer een leuke wedstrijd op het programma. Wil jij ook eens kennis maken met een van de verschillende disciplines binnen de handboogsport. Neem dan contact om met onze vereniging via hbvontspanning@gmail.com.