Afbeelding

Geflatteerde nederlaag Attaque

Sport Sport

Sint-Oedenrode - In de strijd tegen degradatie leek Attaque goede zaken te doen tegen nummer twee ATTC ’77 2. Een vruchteloos eindschot luidde echter wederom een zure nederlaag in.

Het Rooise vaandelteam bezet momenteel de vijfde plek, maar de concurrenten daarboven zijn nog binnen handbereik, dus ieder punt is belangrijk. Stefan zette de toon van de avond in de eerste partij: Hij speelde uitstekend tafeltennis, maar kwam tekort. Leon beloonde zijn prima spel wel met een overwinning. Niels moest zijn eerste partij aan de tegenstander laten. Het dubbelspel ging gelijk op, maar ook die wedstrijd werd gewonnen door ATTC. Leon bracht met een knappe overwinning het tweede punt op het bord en Stefan zorgde voor de tijdelijke gelijkmaker. De vorm was er en dus was er hoop op minstens een gelijkspel. Dat kwam er alleen niet van. De Rooise mannen trokken in de resterende partijen aan het kortste eind. Eindstand 3-7. Nog geen paniek voor ‘het eerste’, maar er zullen spoedig punten gepakt moeten worden.
Attaque 2 draait nog altijd goed mee in de middenmoot. Vrijdagavond werd er gespeeld tegen OTTC 3, dat een punt achter de Rooise ploeg staat. De partijen gingen snel voorbij: Henry begon met een nederlaag in drie games. Nick won vervolgens in drie, Bram van Galen verloor in drie en het dubbel werd weer in drie gewonnen. Zes games daarna stond het 3-3. De ban werd doorbroken door Bram die in vijf games won. Nick zorgde vervolgens voor het vijfde Rooise punt en opnieuw een 100%-score. Bram kon daarna niet voor zijn tweede overwinning van de avond zorgen. Henry kon wel zijn eerste pakken en bezegelde de Rooise overwinning. Eindstand 6-4.
Attaque 3 leek een vrij anoniem seizoen in de middenmoot te beleven, maar een plotselinge vormpiek zorgt ervoor dat het Rooise team een goede promotiekandidaat is geworden. Deze vorm werd ook vrijdagavond doorgezet. Cliff begon met een duidelijke overwinning. Robert verloor een nipte vijfsetter en Bram Marinus had niet veel problemen met zijn eerste tegenstander. Vervolgens ging de punten snel in de richting van Attaque 3. Het dubbel werd gewonnen in vier games. Cliff en Bram zorgden vervolgens voor een 6-1 voorsprong. Daar bleef het niet bij. Robert won weer in drie games, net als Bram. Cliff mocht deze topavond afsluiten en hij maakte er een show van: hij kwam 2-0 achter, maar won alsnog de partij. Eindstand 9-1. Zin om te tafeltennissen? Check onze Facebookpagina TTV Attaque.