KV Nijnsel verliest in laatste minuten

Nijnsel - Afgelopen zondag moest KV Nijnsel 1 vroeg vertrekken naar Esch voor de tweede competitiewedstrijd. Tovido 1 – KV Nijnsel 1 stond om 11.30 al op het programma.

De meiden van KV Nijnsel begonnen slecht aan de wedstrijd, na 5 minuten spelen stonden ze achter met 1-0. De uitploeg wist in de eerste helft niet meer te scoren en na 30 minuten spelen werd de rust ingegaan met een 2-0 achterstand. De dames van KV Nijnsel hadden een goede peptalk van de coach nodig.

Na de rust waren het de meiden van KV Nijnsel die goed uit de kleedlokalen kwamen en het snel terug kwamen in de wedstrijd. De tweede helft ging gelijk op, beide ploegen wisten om en om de voorsprong te behalen. Tot het eind is KV Nijnsel blijven vechten om de twee punten mee naar Nijnsel te nemen. Helaas was het Tovido die in de laatste minuut het winnende doelpunt maakte waardoor KV Nijnsel met 8-7 verloor.