Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

HBV Ontspanning

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 21 september, de vaste middag voor de Rozelaer schutters, is er wederom een ronde geschoten. De keer stond bij alle aanwezigen de gezelligheid voorop en is er geen onderlinge wedstrijd.

Dinsdag- en woensdagavond zijn voor de competitieschutters de eerste ronde van de 18 meter competitie begonnen. Ondanks dat het resultaat voor een ieder niet altijd wat wat men verwacht had, was het goed om na een klein jaar de competities weer van start zijn gegaan. Afgelopen vrijdagavond was er weer senioren ronde,met deze keer de ronde minste schutter wedstrijd geschoten met de volgend uitkomst: 1. Tom Monaghan 60 pnt, 2. Paul van de Mortel 64 pnt, 3. Wil Kivits 64 pnt B.M., 3. William Habraken 87 pnt, 4. Ronald van de Sande 97 pnt, 5. Jos van den Berg 98 pnt, 6. Renate Habraken 122 pnt, 7. Andre van de Sande 123 pnt,8. Hans Vroomen 137 pnt, 9. Agnes Vissers 147 pnt, 10. Eric Vissers 154 pnt, 11. Frans van den Braak 179 pnt, 12. Sjef van den Berg 185 pnt, 13. Wilco Wijnen 197 pnt.

Afgelopen weekend werd er wederom een veld wedstrijd nu in Hapert geschoten. Bij deze wedstrijd was wederom een schutter van de vereniging actief, Theo Passier. Na een leuke wedstrijd wist Theo Passier deze wedstrijd met de 3de plaats af te sluiten. Wil jij ook eens kennis maken met een van de verschillende disciplines binnen de handboogsport? Neem dan contact om met onze vereniging via hbvontspanning@gmail.com.