KV Rooi verliest van Rosolo

Sport Sport Sport

Sint-Oedenrode - Zondag 26 september stond voor de dames van KV Rooi 1 Rosolo 1 uit Reusel op het programma. Na het verlies van die zondag ervoor was KV Rooi van plan om meer strijd te leveren om zo te proberen de eerste punten van het seizoen te pakken.

Ondanks het feit dat er duidelijke afspraken waren gemaakt qua aanval viel het de eerste helft niet mee. KV Rooi begon erg slap en kreeg al snel de eerste twee treffers tegen. Hier werd nog wel op geanticipeerd en KV Rooi wist ook twee doelpunten te maken. Dit leverde een 3-2 stand op. Hierna liep Rosolo KV Rooi omver en viel het ene doelpunt naar het andere. Er werd gerust met een 13-2 tussenstand. Het was wel duidelijk dat er veel moest gebeuren wilde KV Rooi nog enigszins in de buurt komen.
Na rust werd er beter gestart en wist KV Rooi wel wat kansen af te maken. Ondanks dat het verdedigend ook beter stond wist Rosolo ook weer te scoren. Mede dankzij een goede invalbeurt van de wissels wist KV Rooi nog wat doelpunten te maken maar dit mocht niet baten. Rosolo was een maatje te groot en de eindstand laten we in het midden. Laten we het zo zeggen; veel leerpunten. Daarentegen heeft het tweede van KV Rooi een prima score neergezet. Ondanks een niet hele goede wedstrijd werd de wedstrijd tegen Eyckelkorf met 4-8 gewonnen! Daarmee is de derde winst binnen voor KV Rooi 2.
Komende donderdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. KV Rooi mag het opnemen tegen SPES op het sportpark in Rooi. Zondag 3 oktober staat de volgende wedstrijd voor de competitie op het programma. Die dag wordt er ook in Rooi gespeeld tegen Altior om 14.30. Twee mooie wedstrijden allebei thuis en publiek is altijd welkom!