Stef, en Luuk gaven Marnix en Floris bijna een uur training.
Stef, en Luuk gaven Marnix en Floris bijna een uur training. Foto: Jeroen van de Sande

Zwemtips in het open water: koud, maar leerzaam

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Toen dinsdagavond rond 19 uur de meeste mensen de vaatwassers aan het volstoppen waren, doken Marnix Harssema en Floris Tielen buiten het ijskoude water in. In de grote zwemvijver van camping de Kienehoef kregen ze gratis zwemtips van Argo-zwemmers Luuk Santegoeds Luuk en Stef van Zitteren.

Marnix en de kleine Floris komen niet uit Rooi. Toch reageerden ze enkele weken geleden op ‘de Gekke 11’. MooiRooi gaf 11 gekke prijzen weg in het kader van het elfjarig bestaan. Veldhovenaar Marnix, die traint voor een halve triatlon, vond het artikel via Twitter en dacht ‘Waarom niet?!’ Hij mailde en werd direct uitgenodigd. Floris komt uit Best. Al jaren komen ze op de Rooise camping en toen moeder de prijs zag staan, dacht ze meteen aan haar kleine waterrat.

Luuk en Stef pakten het heel serieus aan. Ze gaven hun pupillen geconcentreerd les en brachten hen echt wat fijne kneepjes bij. Marnix en Floris kwamen dan ook voldaan uit het water. Ook enigszins verkleumt, maar wat wil je… Van een handdoek en een Argo strandbal kregen ze het al snel warm. Wil je meer weten van zwemvereniging Argo? Surf dan naar www.zw-argo.nl

Binnenkort nog meer over ‘de Gekke 11’!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding