Jop, Caro, Niek en Rene (r).
Jop, Caro, Niek en Rene (r). Foto: Jeroen van de Sande

Stichting Niek en Co in de wolken

Sport Sport

Sint-Oedenrode / Eerde – Omdat jaarlijks zoveel mensen meedoen aan het Roois Tourspel heeft dat tot gevolg dat een goed doel daarvan profiteert. Dit keer is dat Stichting Niek en Co uit Eerde. Zij zijn in de wolken, want het bedrag is wel tien keer hoger uitgevallen dan ze hadden verwacht.

Wat moet je eigenlijk verwachten? Rene Bekkers had eigenlijk geen idee, maar hoopte op zo’n 250 euro. Logisch dat hij daarom even met zijn mond vol tanden stond toen hij 2500 euro zag staan. “Dit is echt geweldig”, stamelde hij toen Jop Rovers en Caro Nijboer namens het Roois Tourspel de cheque vrijdagmiddag overhandigden. Niek was zelf ook aanwezig en natuurlijk werd hij dan ook even mee op de foto gezet.

Rian en Rene toonden hun dankbaarheid en omdat Jop en Caro een rondleiding kregen, weten ze meteen waar het geld naar toe gaat. Familie Bekkers is druk bezig om voor Niek en andere kinderen met een beperking een gasthuis te bouwen. Er komen meerdere slaapkamers, een gezamenlijke ruimte, een badkamer, een snoezelruimte en op de binnenplaats een groot en speciaal speeltoestel. Er is nog veel werk te verzetten en alles kost een flinke som geld, dus de 2500 euro komt voor Stichting Niek en Co heel goed van pas. Hoe sneller alles klaar is, des te sneller andere gezinnen weer ontlast kunnen worden. Meer weten? Ga dan naar www.stichtingniekenco.nl

De cheque wordt tevoorschijn gehaald.