De meiden van KV Nijnsel met de nieuwe tenues.
De meiden van KV Nijnsel met de nieuwe tenues.

Nieuwe sponsor steekt jeugd KV Nijnsel in het nieuw

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Tijdens de afsluiting van het korfbalseizoen draaide het zondag allemaal om de onthulling van de nieuwe tenues van de jeugd. De nieuwe sponsor van KV Nijnsel, Autogroep Markgraaff heeft er voor gezorgd dat alle jeugdleden met nieuwe shirts en rokjes aan het volgende seizoen kunnen gaan beginnen. De jeugdteams werden als popsterren onthaald en showden vol trots hun nieuwe tenue. Een nieuwe kleur blauw en zwarte rokjes zorgen voor een nieuwe, frisse uitstraling.

‘Trots op onze mooie jeugdteams en heel blij dat ze eindelijk weer met publiek mogen spelen’, aldus voorzitter Erik Hoppenbrouwers tijdens zijn enthousiaste speech. Hierin blikte hij terug, maar vooral vooruit. ‘De jeugdcommissie heeft met al hun enthousiasme ervoor gezorgd dat we de afgelopen jaren steeds meer nieuwe jeugdleden kunnen verwelkomen en dat is geweldig voor de toekomst van de club’. Na de onthulling van de nieuwe tenues werd er een wedstrijd met publiek (!) gespeeld en kreeg iedereen een groot stuk taart van de nieuwe sponsor. Als klap op de vuurpijl werden de E1 pupillen gehuldigd vanwege het kampioenschap dat zij vorig jaar behaalden.

Ook was er later op de middag een grote verrassing voor de twee seniorenteams. Autogroep Markgraaff kondigde aan dat zij ook de senioren gaan voorzien van nieuwe shirts en rokjes. De club is erg blij met de nieuwe sponsor en de nieuwe tenues en verwelkomt graag iedereen na de zomer weer langs de lijn.