Afbeelding

Een zonovergoten Rooiland Garros

Sport Sport

Sint-Oedenrode - U leest het goed; een heus Rooiland Garros toernooi op tennispark de Kienehoef. Maar liefst 75 jeugdleden namen zaterdag 29 mei deel. En Cees…. die heeft het weer geregeld. Hoe hij het doet weet niemand. Kortom, een fantastisch toernooi, zo laat de vereniging weten.

Een mooie gelegenheid om de jeugdleden kennis te laten maken met Mark en Nûlleke Pluk. In juli zal Cees van den Boer, na 29 jaar zich met hart en ziel te hebben ingezet voor de club, afscheid nemen en het wat rustiger aan gaan doen. Mark en Nûlleke, zij die ooit eens zelf in de leer waren bij Cees, zullen per september de nieuwe gezichten gaan worden bij TV de Kienehoef. Vol enthousiasme zijn ze ontvangen. Er zijn al mooie ideeën, plannen en gedachtes gewisseld. Wie Mark en Nûlleke ontmoet, ontmoet enthousiasme, passie en ambitie. En zo bescheiden als ze zijn vertellen ze zelf: “Wat een eer om Cees van den Boer te mogen gaan opvolgen.”

Verspreid over zestien banen werd dit weekend gestreden om verschillende prijzen op het Rooiland Garros toernooi. Als je denkt aan prijzen dan denk je aan winnaars. Maar voor een toernooi als dit is iedereen een winnaar. Iedere deelnemer ging dan ook naar huis met zijn eigen welverdiende hoofdprijs. Alle jeugdcategorieën werden vertegenwoordigd op dit toernooi. Van de allerjongste in rood naar oranje, groen en de wat oudere jeugd in geel.
Naast de tenniswedstrijden werden tussendoor diverse spellen aangeboden. Met name de waterspellen waren in trek op deze zonovergoten middag, net zoals de ijsjes in de snoepkraam waar het met tijden behoorlijk druk kon zijn. Laten we ook de loterij niet vergeten. Deze zorgde voor de nodige dosis gezonde spanning. Een DJ kon natuurlijk niet ontbreken tijdens dit prachtige evenement. DJ Steijn de Jonge gaf deze middag een bijzonder sfeervol tintje.

De winnaars van het toernooi in de categorie rood: 1ste prijs: Siem van den Berk, 2de prijs: Floor Jansen. In oranje werden de poules gewonnen door: Cathelijne Pijnappels en Jop Rijkers. In de categorie groen waren de winnaars: Maren van Beers, Thijs Kersten, Tijn van Kuringe en Julian de Backere. De winnaars in geel zijn geworden: Duco Simons en Jurre van den Eertwegh.


Afbeelding
Afbeelding