Sander Janssen instrueert een speler.
Sander Janssen instrueert een speler. Foto:

Sander Janssen na twee seizoenen al weg bij vv Boskant

Sport Sport

Boskant - Sander Janssen neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Boskant. In goed overleg hebben vv Boskant en Sander besloten na twee jaar uit elkaar te gaan.

Boskant is de tweede club waar hij hoofdtrainer is. Daarvoor was hij eindverantwoordelijk bij Ulysses, waarmee hij promoveerde van de vijfde naar uiteindelijk de derde klasse. 

Janssen geeft tegenover Kliksport aan op zoek te zijn naar een nieuwe sportieve uitdaging. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin gehad bij Boskant, er staat hier een leuke spelersgroep. Volgend seizoen hoop ik aan de slag te gaan bij een tweede- of derdeklasser of een ambitieuze club in de vierde klasse. Een mooie vereniging met potentie waar de komende jaren op sportief gebied stappen gezet kunnen worden.”

“Door alle omstandigheden heeft mijn eerste anderhalve seizoen er wat anders uitgezien dan vooraf gepland. Hopelijk hebben de coronamaatregelen effect en kunnen we ergens na de jaarwisseling toch nog wat competitiewedstrijden spelen, want voor mijn gevoel ben ik hier nog niet klaar. Ik zou het hier heel graag samen met de groep mooi afsluiten om vervolgens een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hopelijk kan ik wederom aan de slag bij een mooie club. De komende voetballoze periode kan ik daar eens rustig over nadenken”.