Boven van links naar rechts: Wim Vullings (leider), Luuk, Hein, Jibbe, Elle de Koning (leidster) en Hans Bergenhuizen.
Onder van links naar rechts: Robin, Milan, Ole, Nick en Roy 
Op de foto ontbreekt Johan Vissers (leider)
Boven van links naar rechts: Wim Vullings (leider), Luuk, Hein, Jibbe, Elle de Koning (leidster) en Hans Bergenhuizen. Onder van links naar rechts: Robin, Milan, Ole, Nick en Roy Op de foto ontbreekt Johan Vissers (leider)

Boskant JO12 in het nieuw

Sport Sport

Boskant - De voetbalcompetities mogen dan compleet stil liggen, dat wil niet zeggen dat ze bij v.v. Boskant stilzitten. Achter de schermen wordt er van alles gedaan om na de lock-down weer van start te kunnen met allerlei activiteiten. De inkomsten van de club zijn enorm gekelderd en dan is het fijn te kunnen vermelden dat er altijd mensen/bedrijven zijn die ons willen steunen. De sponsorcommissie is blij te kunnen melden dat zij een nieuwe stersponsor vast heeft kunnen leggen. Hans Bergenhuizen had deze zomer laten weten met zijn bedrijf Hans Bergenhuizen Bouwmaatvoering iets te willen betekenen voor de vereniging. 

En dan met name voor de jeugd. Ze kwamen met Hans overeen dat hij vanaf seizoen ’20-’21 stersponsor van de club wordt en dat de naam van zijn bedrijf de komende jaren prijkt op de nieuwe shirts van v.v. Boskant JO12. Hans is met zijn bedrijf actief in de bouwmaatvoering; met zijn total-station voert hij voor diverse bouwbedrijven in de regio allerlei meetwerkzaamheden uit. Van uitzetten van een bouwkavel tot complexe maatvoeringen en zelfs het uitzetten van een motorcrossbaan. En dat gaat hem goed af getuige de vele opdrachten die in foto’s op social media voorbij komen. “Hans, succes met je bedrijf en hartelijk bedankt voor je gewaardeerde steun”, laat de club weten.