Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

KV Nijnsel levert strijd

Sport Sport

Nijnsel - Op zondagmiddag speelde KV Nijnsel een belangrijke wedstrijd tegen Fortuna. De uitploeg wist dat het een zware wedstrijd ging worden aangezien Fortuna boven in de ranglijst meedraait. Beide ploegen begonnen gefocust aan de wedstrijd.

Het was de thuisploeg die als eerst wist te scoren en uitliep naar een voorsprong van 3-0. De dames van Nijnsel werd tijdens een time-out verteld kansen af te maken en de duels aan te blijven gaan. De uitploeg ging hierdoor met meer zelfvertrouwen spelen en wist door twee uitgespeelde vrije worpen de stand terug te brengen naar 4-2. 

Na de rust ging Nijnsel verder met het spel waarmee ze de eerste helft hadden afgesloten en was het Dimphy Goverde die tweemaal de korf wist te vinden. Hiermee werd de stand teruggebracht naar 4-4 en kwam de spanning terug in de wedstrijd. Fortuna zat niet goed in de wedstrijd maar kon zich herpakken waardoor ze opnieuw op een voorsprong konden komen van drie doelpunten. Het was Imke Hoppenbrouwers die voor Nijnsel in de slotfase nog een strafworp wist af te ronden, maar dit mocht het harde werken van Nijnsel niet belonen. Eindstand 7-5. 

Uitslagen: 

Fortuna ’74 1 – KV Nijnsel 1          7 - 5 
Be Quick E3 – KV Nijnsel E1         1 – 3 
KV Nijnsel E2 – SCMH E1  1 – 2

Programma:
Zaterdag 10 oktober: 
Korloo E2 – KV Nijnsel E1 09:30u 
Be Quick E4 – KV Nijnsel E 2 09:30u 

Zondag 11 oktober:
KV Nijnsel 1 – DES 1 13:00u
KV Nijnsel 2 – Be Quick 6 11:00u