Afbeelding

Michelle Verbij twee keer een eerste prijs

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen vrijdag zijn Michelle Verbij en Luuk Bekkers in Lieshout op dressuurwedstrijd geweest. Michelle reed met Amigo twee zeer nette proeven die goed waren voor 200 en 235 punten, waarmee ze twee keer de 1e prijs behaalde. Luuk reed met zijn jonge merrie Soraya van Equi Center ook twee goede proeven en werd beloond met 191 en 191,5 punten, waarmee hij twee keer de 3e prijs behaalde.

Tessy en July van der Velden Jonkers hebben twee succesvolle weekenden achter de rug. Vorige week vertrokken de dames naar Asten voor een springwedstrijd. Tessy reed met haar pony Tapas naar een 2e plaats in de klasse C -L. Haar pony Cashpoint was voor de derde keer mee op wedstrijd en won een 7e prijs. July en haar knappe pony Tiesto hadden een beetje pech, in de barrage een balk op de laatste hindernis. Afgelopen zondag verschenen Tessy en July aan de start in Geldrop. Hier reed Tessy met Tapas twee stoere foutloze rondes en behaalde ze een 1e plaats. Ook July en Tiesto streden voor de prijzen met een knappe tweede plaats als resultaat.
Anne van Liempd ging op zaterdag met Istrea van start in Asten. De combinatie sprong twee mooie foutloze rondes en behaalden de dertiende prijs.