KV Rooi verliest in spannende slotfase

Sint-Oedenrode - Zondag 27 september stond de uitwedstrijd tegen Swift uit Velden op het programma. Tijdens de voorbereiding zijn de teams elkaar al eens tegengekomen.

Binnen de eerste vijf minuten werden er drie schoten van afstand gescoord door Swift. Hierdoor keek Rooi meteen tegen een achterstand van 3-0 aan. Het was duidelijk dat er meer scherpte aan de kant van Rooi moest komen. Door het spelen van lange aanvallen kreeg Rooi het beter voor elkaar om de aansluiting te vinden van 4-4. De rust werd ingegaan met een 6-5 achterstand.

Na de rust kwam Rooi scherper uit het kleedlokaal en wisten zij meteen van afstand te scoren, waardoor het weer gelijk werd: 6-6. Het ontbrak in de afronding bij Rooi, waardoor ze het zichzelf op momenten moeilijk hebben gemaakt om tot scoren te komen. Een aantal mooie goals werd helaas afgekeurd, waardoor Swift de wedstrijd naar zich toe wist te trekken met een overwinning van 11-9. Volgende week zondag speelt Rooi haar derde wedstrijd tegen Be-Quick om 14.30 op eigen terrein. Kom Rooi allen aanmoedigen!