Kv Nijnsel heeft het hard te halen

Zondagmiddag 20 september om 13:00 uur stond Kv Nijnsel 1 om 13:00 uur klaar in Loosbroek voor een pittige wedstrijd tegen Korloo 1.

Nijnsel begon niet gefocust aan de wedstrijd en kwam daardoor te snel op een 2-0 achterstand. De uitploeg werd hierdoor wakker geschud en probeerde de focus te herstellen, zo kon Nijnsel terugkomen op een stand van 3-2. Helaas bleef de focus niet lang bij Nijnsel, de dames van Korloo konden hier goed van profiteren. De thuisploeg ging met een ruime voorsprong de rust in: 8-4.
De boodschap voor Nijnsel was duidelijk: niet mee gaan in het spel van de thuisploeg maar het eigen spel herpakken. Hierdoor begon Nijnsel sterk aan de tweede helft en wist met een mooie afgemaakte kansen terug te komen op 9-7. Korloo bleef sterk in de wedstrijd en wisten de kansen af te maken. Nijnsel had hier meer moeite mee en bleef achter de feiten aan lopen. Eindstand: 14-9
Aankomende zondag speelt Nijnsel om 13:00 thuis op sportpark Den Eimert tegen een bekende tegenstander “SV Lottum”.