Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

KV Nijnsel gaat verantwoord loten verkopen voor Grote Club Actie

Sport Sport

Nijnsel - Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook korfbalvereniging Nijnsel.

Verantwoord loten verkopen
De leden van KV Nijnsel zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. . Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op http://www.kvnijnsel.nl/de-grote-clubactie/

Extra inkomsten hard nodig
“Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een nieuw scorebord. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu in deze tijd kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Vorig jaar lukte het korfbal Nijnsel om een nieuw clubrecord te vestigen met het opgehaalde bedrag. Hopelijk lukt het dit jaar weer om het record te verbreken. Korfbalverenging Nijnsel hoopt op uw (Nijnselse) steun!! De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl