Afbeelding

Voorbereiding seizoen 20/21 ook bij Ollandia van start

Sport Sport

Ollandia - Het betaald voetbal is al enkele weken met de voorbereiding bezig en ook sommige amateurclubs zijn al gestart. Ook Ollandia is onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Maik van Driel van start gegaan met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2020/2021. 

Het vorige seizoen is abrupt afgebroken en hoe en wat het nieuwe voetbalseizoen gaat brengen is ook vanwege het coronavirus nog niet te voorspellen. Daarnaast zijn er nog wijzigingen en aanvullingen in het oefenprogramma mogelijk, welke z.s.m. worden aangegeven op www.ollandia.nl.
Ondanks de warmte is Ollandia van start gegaan met een aantal trainingen en staan er voor de selectie enkele oefenwedstrijden op het programma, welke dienen als voorbereiding op het bekertoernooi. Daarin oefent Ollandia 1 op donderdag 20/8 thuis tegen VOW 1, op zaterdag 22/8 Ollandia 1 en 2 thuis tegen WHV 1 en 2, op dinsdag 25/8 Ollandia 1 thuis tegen SCMH 1, waarna Ollandia 2 deze voorbereiding afsluit op 27/8 uit bij VOW 2. In het bekertoernooi moet Ollandia 1 op zondag 30/8 thuis in actie komen tegen vHerpinia, op zondag 6/9 uit tegen WEC en dan op 13/9 afsluiten met de uitwedstrijd tegen Avanti'31. Voor Ollandia 2 en 3 zijn de tegenstanders in het bekertoernooi op dit moment nog niet bekend. Op zondag 20/9 gaat, zoals nu door de KNVB is ingepland, de regulier competitie van start, waarin Ollandia is ingedeeld in 5de klasse C met daarin Casteren, De Bocht'80(Oirschot), DEES(Wintelre), Dosko'32(Duizel), EDN'56(Haghorst), Irene(Gemonde), Knegselse Boys(Knegsel), LSV(Lennisheuvel), Nederwetten, Netersel(Netersel), SVSOS(Biest Houtakker) en Terlo(Bergeijk) als tegenstanders.
Ook de lagere teams gaan op donderdag 13/8 met de eerste training aan hun voorbereiding beginnen, terwijl de Ollandia jeugd vanaf maandag 24/8 begint met de trainingen als voorbereiding. Voor de JO17 en JO14 is dit de voorbereiding op de beker, welke op zaterdag 29/8 begint en voor de JO10 en JO8, waarvoor er dit seizoen geen bekertoernooi is, is dit met ook op 29/8 nog een oefenwedstrijd tegen Boskant de voorbereiding op de competitie, die op zaterdag 5/9 begint. Ouders en kinderen zullen hierover nog verdere informatie ontvangen.