Afbeelding

Toch nog iets leuks voor jeugd van SV Fortuna ‘67

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend was het weer Pasen. Traditioneel is dat het weekend dat de leden van Fortuna ‘67 op zaterdag de speciale paastraining hebben bij het hardlopen. Er worden dan veel paaseieren verstopt en er zijn dan veel speciale paasopdrachten. Maar helaas dit jaar, geen trainingen i.v.m. het corona virus. Toch kon Patrick Sanders het niet laten om iets voor de jeugd van Fortuna te doen.

Het moest natuurlijk wel binnen de richtlijnen vallen en daarom heeft hij een paasspeurtocht door ons mooie Rooi gemaakt. Een route van 9,5 km die per fiets of de benenwagen kon worden afgelegd. Iedereen kreeg een opdrachtenblaadje met foto’s waar paaseieren en paashazen opstonden. Onderweg moesten ze dan uitzoeken waar die foto’s gemaakt waren. Ook was onderweg een aantal gouden eieren verstopt die ze moesten zoeken. Daarnaast waren er nog een drietal opdrachten: -Wie was het snelst met het pondje oversteken? -Maak een mooie paastekening in het zand. -En maak een mooie paasfoto.

Voor deze speurtocht hadden ze het hele weekend de tijd en ze mochten dit alleen of met broers/ zussen doen. Iedereen heeft zich hier goed aan gehouden. “Het was erg leuk om te zien dat ze allemaal erg enthousiast waren. Het was niet voor iedereen even makkelijk om de foto’s te zoeken en degene die met de benenwagen waren, waren er wel een middagje zoet mee”, vertelt Patrick. Natuurlijk was er voor elke deelnemer nog een lekker aandenken die ze op gepaste afstand hebben afgegeven. Patrick: “Ik was blij met de leuke reacties en dat ze er van genoten hebben. Hopelijk kunnen we weer snel met elkaar gaan trainen. Tot snel.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding