Afbeelding

Dai-Ippo succesvol op Kruikentoernooi

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Zondag ging Dai Ippo weer met een mooie groep naar Tilburg voor het Kruikentoernooi. Dit is een bondstoernooi voor beginners.

Er werd een mooie strijd geleverd door de judoka's. Milan van den Elsen wist wederom met mooi aanvallend judo zijn tegenstanders te verslaan en met vijf winstpartijen en 50 punten pakte hij dan ook welverdiend de eerste prijs. Fenne van de Laarschot en Wessel Biemans gingen ook lekker te keer op de judomat en ook zij wisten welverdiend de eerste plaats te behalen. Wessel had zijn geheime wapen ingezet, een worp links uitgevoerd, en daar hadden de tegenstanders geen antwoord op. Lonne van Roij had meer succes. Vorige week liep het niet zo lekker, maar dit keer klopte nagenoeg alles. Vier van haar vijf partijen werden gewonnen en Lonne pakte hiermee een tweede plaats. Liam Zoontjens kwam zes keer de mat op. Het werden pittige partijen. Liam moest nu echt eens aan de bak. Liam won vier keer met Ippon en één keer met scheidsrechterbeslissing. Liam wist een mooie tweede plaats te bemachtigen. Ook Quinten Marinus draaide weer lekker mee. Met vier keer winst begon hij aan zijn laatste partij. Won hij deze partij dan pakte hij een eerste plaats. Helaas mocht dit niet zo zijn en hij verloor maar nam wel een tweede plaats mee naar huis.
Jamie Bekkers ging zondag naar Nijmegen. Jamie draaide vier partijen, waarvan hij er drie won met Ippon. Helaas moest hij in zijn laatste partij verlies incasseren maar pakte hiermee wel een tweede plek.