Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 0e6b0e
Sport

Rooise ponyruiters afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen

  Sport

Sint-Oedenrode - Op zondag 12 januari werd de laatste selectiewedstrijd dressuur pony's voor de Brabantse kampioenschappen verreden in Son. Meerdere Rooise ponyruiters werden gehuldigd als Kampioen van Kring Eindhoven en zijn afgevaardigd naar de Brabantse kampioenschappen die aan het eind van deze maand verreden worden in Schijndel.

Michelle Verbij zette een knappe prestatie neer. Anderhalve week voordat de eerste selectie wedstrijd van dit seizoen plaats vond vormde zij een combinatie met haar pony Amigo. Zij zijn van start gegaan in de klasse D-B en behaalde afgelopen zondag een 3e plaats met 202,5 punten wat een startplaats op de Brabantse Kampioenschappen heeft opgeleverd.
Liv van den Berk werd met Indigo kringkampioen in de klasse C-L1 en ze mochten samen het kampioenslint in ontvangst nemen. Liv heeft zich met Indigo in de klasse C-L1 en met haar pony Sil in de klasse C-B geselecteerd voor de Brabantse Kampioenschappen.
Ook Tessy van der Velden Jonkers en haar pony Tiësto mochten een kampioenslint in ontvangst nemen. Deze combinatie is kringkampioen geworden in de klasse AB-L1. July van der Velden Jonkers wist zich ook met Tiësto te selecteren voor de Brabantse Kampioenschappen in de klasse AB-B.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!