Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: afeae5
Foto:
Sport

'Tee Meulengraaf' 50 jaar lid veteranen vv Nijnsel

  Sport

Nijnsel - Afgelopen zaterdag hield de veteranenafdeling van vv Nijnsel/TVE Reclame haar jaarvergadering. Penningmeester Alex van den Brand kwam met de cijfers op de proppen en die zagen er redelijk groen uit, maar wat er binnenkomt gaat er ook zowat allemaal weer uit. En zo hoort het ook. Wat heb je heden ten dage aan al die renteloze reserves?

Bert Verschuren ging nog even op olijke wijze terug in de tijd en menig veteraan pinkte daarbij een traantje weg omdat ze zich hun toenmalige leeftijd realiseerden. En nog waarschijnlijker hun huidige. Piet Voss deed daar nog een schepje bovenop. Een prachtige causeur. Er waren ook nog enkele jubilarissen te huldigen: Frank van Rooij en Adrie Kleij tikten beiden 25 jaar aan. Je zag sommige veteranen diep nadenken en het vermoeden bestond dat hun voetbalcapaciteiten niet bij iedereen wisten te beklijven. Theo van de Meulengraaf daarentegen is maar liefst 50 jaar lid en zijn talenten staan eenieder nog wel helder voor de geest. Hij zit als eeuwig topscoorder zelfs Pieter van Kessel op de hielen, dus nog een paar wedstrijdjes…… De jubilaris was zeer stemmig gekleed en was natuurlijk in gezelschap van zijn meer dan bevallige gade. Aan de performance van 'Tee' heeft het nooit gelegen, ook nu niet. Hij is lenig van tong en zorgt immer voor aangenaam en onderhoudend gezelschap. Frank van Rooij deed tenslotte nog een wanhopige oproep aan de leden om nog eens een keer een midweekje wintersport te ondergaan. In het verleden altijd succesvol. Hier en daar hoorde je vanuit het publiek enthousiaste reacties maar het vermoeden bestaat dat de reisverzekeraar daar anders over denkt.
Een woord van dank aan de Blues Brothers die zich opnieuw als voortreffelijke cateraars manifesteerden. Ook een woord van dank aan gastheer Coen van de Meulengraaf die met een hoorbare zucht van verlichting van alle aanwezigen Dry January aan zich voorbij liet gaan.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!