Afbeelding

Ollandia naar Fiducia

Sport

Sint-Oedenrode - Omdat in oktober de uitwedstrijd in Olland werd gespeeld, moet Ollandia de thuiswedstrijd tegen Fiducia afwerken op sportpark De Blaarpeel aan de Blaarpeelweg 18 in de Rips.

In oktober was Ollandia te sterk voor deze tegenstander, maar behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst. Daarom zal Ollandia vanaf de aftrap meteen bij de les moeten zijn en scherp moeten verdedigen. Ze moeten zorgen dat het ook, zeker in de eerste minuten, geen doelpunt tegen krijgt en weer achter de feiten moet aanlopen. Ook zal er voetballend geprobeerd moeten worden om de verdediging van deze tegenstander uit elkaar te spelen en dan met de juiste scherpte voor de goal de eigen kansen zien te benutten. Als Ollandia dit kan opbrengen dan zijn er zeker mogelijkheden voor de winst en wordt het ook voor de supporters weer een mooie middag. Deze supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de andere wedstrijden welke in het komende weekend worden gespeeld.

Ollandia Kennis Kwis
Donderdag 3 mei (i.p.v. 26/4) is de tweede halve finale van de Ollandia Kennis Kwis. Vanaf 21.30 uur worden Ollandia 1, 3 en Bestuur/Kader in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht getest op hun kennis op velerlei gebied. Inzet is daarbij  een plaats in de finale op donderdag 17 mei, waarbij de winnaar samen met de Ollandia Vrouwen en de beste nummer 2 van beide halve finales, uit gaat maken wie dit jaar de fel begeerde titel gaat bemachtigen.