Rhode weet niet te winnen

Sint-Oedenrode - Rhode kon de tweede competitiehelft niet met een overwinning beginnen. BVV had aan één kans, wat eigenlijk niet eens een kans was, voldoende om een puntje mee te nemen naar Den-Bosch.

Rhode begon overtuigend en met veel inzet aan de wedstrijd. Al in de zesde minuut werd de lat geraakt uit een voorzet. In de 9e minuut werd Tim Stewart op de rand van de 16 meter gevloerd en Koen v.d. Zanden krulde de vrije trap schitterend precies in de kruising, 1-0. Vervolgens waren er nog kansen voor Geert Oerlemans, Roel Smeets en Kyron Brus. Het leek wachten op een tweede treffer, maar die wilde niet vallen. Tenminste niet voor Rhode. In de 20e minuut viel die wel voor BVV. Stephan Netten schoot van zo'n 25 meter op goal, Paul van Heesch dook naar de hoek, maar de bal maakte een rare stuiter en rolde via zijn lichaam in de goal, 1-1. Rhode leek wat aangeslagen en de overmacht van de eerste 20 minuten was verdwenen. Er waren nog wel 2 kansjes voor Rhode, maar ook één gevaarlijke counter van BVV. Rhode begon weer goed aan de 2e helft, er was een kans uit een kopbal van Kyron Brus en een fraaie omhaal van Koen v.d. Zanden die nog niets opleverde. In de 71e minuut stormde Mart Krüsemann alleen op de goal af, maar werd vlak voor het strafschopgebied onderuit gehaald. De vrije trap leverde niets op, en BVV moest wel met 10 man verder. In de 77e minuut werd in een soortgelijke situatie Koen v.d. Zanden in de rug gelopen, maar dat bleef zonder gevolgen. In de 78e minuut scoorde Koen wel, maar de scheidsrechter keurde, wegens buitenspel, de goal af. De tijd begon te dringen, maar in de laatste minuten leek het tij toch nog te keren. In de 89e minuut kopte Mart Krüseman een voorzet van rechts van dichtbij hard in, de bal leek onhoudbaar, maar de keeper stond op de juiste plaats en wist de bal te stoppen. In de extra speeltijd was er opnieuw een fraaie kans, Stan v.d. Mortel kopte uit een corner de bal onder in de hoek, maar een verdediger wist nog redding te brengen. Rhode moest genoegen nemen met 1 puntje. Concurrent EVVC won wel, tegen WSC werd een 0-1 achterstand weggewerkt, uitslag 4-1.