TV de Kienehoef 5 doet zichzelf weer tekort

Sint-Oedenrode - Na een korte onderbreking van het seizoen in verband met de feestdagen mochten de heren weer de baan op. De tegenstanders van De Witte Schare 5 uit Schaijk kwamen op bezoek bij Sportpark de Kienehoef. Met twee gelijke spelen en een verlies partij was het Rooise team nog steeds op zoek naar een overwinning.

Kort na het begin van de eerste twee wedstrijden zag het er niet goed uit voor de thuisploeg. Echter wisten Jeroen Bongers en Casper Aalders één set te winnen. Helaas bleek dit niet genoeg, want in de derde set werd er met 0-6 verloren. Het Duo van Daan Stamps en Daan Steijaert moest ook hun meerdere erkennen en won slechts 4 games. Na een korte pauze werden de rackets weer opgepakt voor een nieuwe ronde. Pim van den Broek moest als invaller proberen zijn team naar een punt of zelfs een gelijkspel te brengen. Ondanks goed offensief spel van dit jonge team bleek hun inzet niet genoeg. Daan en Casper hadden nog een kans, maar de tiebreak leverde geen succes. Een teleurstellende 0-4 nederlaag op een dag waar meer in zat. Volgende week reizen de heren af naar Volkel om daar te strijden voor hun eerste overwinning. Wilt u meer weten over dit gezellige en sportieve tennisteam, neem dan eens een kijkje op hun Facebookpagina: Tv De Kienehoef 4.