Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 1b0a8f
Foto: Jan Roché
Sport

Ollandia op bezoek bij HSE

  Sport

Sint-Oedenrode - Komend weekend wordt ook voor de vaandelteams de competitie weer hervat met voor Ollandia een uitwedstrijd. Het moet hiervoor zondag naar Eindhoven, waar het op het aan de JC Dirkxpad 1 gelegen sportpark De Hondsheuvels moet aantreden tegen HSE.

Deze tegenstander speelt in het KNVB district Zuid 1 en is, door wijzigingen in het KNVB beleid om teams uit verschillende districten in een competitie in te delen, zondagmiddag een onbekende tegenstander voor Ollandia. HSE heeft in 7 wedstrijden 13 punten verzameld tegenover Ollandia 15. Om bovenin mee te blijven doen zijn voor beide teams zijn zondagmiddag de punten dus zeer belangrijk. Hopelijk kan Ollandia in Eindhoven de mooie reeks van 5 achtereenvolgende overwinningen doortrekken en zelf de punten laten bijschrijven. Nadat eerst de liefhebbers a.s. donderdag 16/11 nog terecht kunnen in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht voor een avondje rikken, kunnen de voetballiefhebbers in het komend weekend weer terecht om hun favorieten te steunen.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>