Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 2d12af
Sport

Eerste prijs in de Pijnhorst

  Sport

Sint-Oedenrode - Dit weekend werd in manege de Pijnhorst de eerste selectie wedstrijd dressuur voor pony`s verreden. In de klasse CB eindigde Fem Scheepens met haar pony Avoriaz op de eerste plaats met 62%. Marit Foolen en haar pony Chiara werden door de jury beloond met 60%.

Rian Koster startte de pony Dolly in de klasse AB/B. In de eerste proef beloonde de jury hun proef met 61.8% en een vierde plaats. In de tweede proef behaalden Rian en Dolly de derde plaats met 61.3%. Vorige week was de manege in Geldrop ingericht voor de springruiters deze week stonden de witte hekjes erin in het formaat 20* 60 meter. De wedstrijden waren voor de ruiters en amazones die de basiswedstrijdsport vaarwel hebben gezegd en in de subtop uitkomen. Michelle Westerdijk startte op donderdag haar paard Approval T in de Prix St George klasse en behaalde bij drie jury leden een gemiddelde score van 63.8%. De volgende morgen startte Michelle Approval T voor de eerste keer een klasse hoger, in de intermediair ?. De juryleden beloonde deze proef met een gemiddelde score van 61.3%. Eveline van de Ven startte haar paard Allure ook op een subtopwedstrijd in Beuningen.
De jury beloonde haar proef met 60.3 %.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>