Ollandia is oppermachtig tegen RKPVV

Sint-Oedenrode - Onder het genot van een prachtige lentezon speelde Ollandia 1 afgelopen zondag thuis tegen RKPVV 1 uit Helmond. Het startsignaal had nog maar net geklonken of de eerste aanval van Ollandia 1 werd al ingezet. Robert Erven speelde de bal over naar zijn broer Stefan.

Hij sprintte zelfverzekerd richting de Helmondse keeper en doelgericht vloog de bal naast de keeper in het doel. 1-0. Ollandia 1 voetbalde als een geoliede machine en de bal werd gecontroleerd overgespeeld. Ongelukkig had Ollandia ook een aandeel in de gelijkmaker. Rene Raaijmakers wilde de bal over het doel koppen, maar de bal vloog helaas in het doel. 1-1. RKPVV 1 was blij met de gelijkmaker. Ollandia probeerde de ongelukkige gelijke stand te laten verdwijnen door nogmaals te scoren in het vijandelijk doel. Toch bleef een resultaat in de eerste helft uit. Ruststand 1-1. In de tweede helft was Ollandia 1 wederom de bovenliggende partij en zij wisten regelmatig te scoren. De 2-1 mocht op naam geschreven worden van Carlo Siemons. Hij wist het net te vinden na een prachtig genomen corner van Stefan Erven. Even later was het wederom raak. Stefan Erven soleerde richting de goal en op het laatste moment gaf hij de bal een verrassend tikje. Vervolgens stond zijn broer Robert precies op de juiste positie om het af te maken. 3-1. Ollandia 1 was niet meer te stoppen. In de slotfase was Ollandia 1 nog tweemaal trefzeker. Paul van Driel wist de 4-1 op zijn naam te schrijven, nadat Robert Erven de bal terug in het doelgebied schopte. Paul aarzelde geen moment en hij schoot de bal hard binnen. De 5-1 eindstand werd uiteindelijk bepaald door Carlo Siemons, nadat deze de bal onder de keeper door wist te spelen. De punten bleven vandaag in Olland en iedereen zal het erover eens zijn dat dit volkomen terecht was. Komende zaterdag speelt Ollandia 1 thuis een inhaalwedstrijd tegen Nederwetten 1. Tot dan!