Afbeelding

Zaaltrimmen bij Fortuna '67

Sport

Sint-Oedenrode - Sportvereniging Fortuna '67 biedt een afwisselend scala aan sportieve activiteiten. Een daarvan is het zaaltrimmen. Het zaaltrimmen is niet prestatiegericht. Daardoor is het een ontspannen manier om het lichaam in conditie te houden.

Ze beginnen de training met een warming up, afwisselend wandelen en hardlopen met meestal arm- en beenoefeningen. Daarna volgt een wisselend programma met oefeningen waarbij alle spieren en scharnieren lekker losgemaakt worden. Er zijn oefeningen op snelheid, een circuit en buikspier- of andere oefeningen op de mat. Als afsluiter doen we altijd een balspel, zoals trefbal, volleybal of slagbal. Op deze manier ben je samen op een leuke manier actief bezig om gezond en fit te blijven.

Fortuna '67 viert in 2017 haar 50ste verjaardag en nodigt jou uit om op donderdagavond 26 januari of 2 februari mee te sporten in sporthal de Streepen. Ze beginnen om 20.00 uur en sporten ongeveer een uur. Daarna maken ze het nog even gezellig met een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zaaltrimmen. Misschien is wel iets voor jou.

Om enig idee te hebben van het aantal gasten willen ze je vragen om je vooraf op te geven voor een van de avonden. Dat kan het makkelijkst via de jubileumwebsite van S.V. Fortuna '67: www.fortuna67.nl/fortuna50jaar. Graag opgeven vóór 18 januari 2017. Heb je vooraf nog vragen, dan kun je deze per e-mail (h.g.damen@kpnmail.nl) stellen aan Hendrikje Damen. Bellen kan ook via telefoonnummer 0413-472215 (liefst tussen 17-18 uur).