Inge Heesakkers met een brede lach
Inge Heesakkers met een brede lach

Inge Heesakkers en Cora winnen

Sport

Sint-Oedenrode - De afgelopen weekenden is er weer volop gestreden voor de prijzen door de Nijnselse ruiters. Het indoorseizoen is begonnen en dit gaat gepaard met selectiewedstrijden.

Inge Heeakkers startte in Ammerzoden op een wedstrijd voor het Friese Paard en werd in de klasse L2 beloond met 65%, goed voor een eerste prijs en een goed begin van het seizoen. De Rooise ruiters organiseerde in de Pijnhorst een dressuurselectie wedstrijd voor de kring.
Marloes van Stiphout kwam in de klasse M1 aan de start met haar paard Figaro. De moeder van Marloes kan even niet op wedstrijd door een blessure en had dus alle tijd om Marloes en Figaro naar een hoger niveau te helpen. Dit resulteerde in een proef die door de jury werd beloond met
68.3 % en een vierde prijs. Een goed begin is het halve werk.
Noortje Gevers startte haar paard Gigi du Rouet op een springwedstrijd in de klasse L. Na twee foutloze rondes eindigde ze met een twaalfde prijs. Eefje Huijbers en haar paard Honey Pop startten op deze wedstrijd in de klasse B. In de barrage viel een balkje maar 72 stijlpunten zorgden voor een
zevende prijs. Marwin van den Nieuwenhuijzen startte dit weekend op een twee sterren CSI. Met het paard ERP van www.olland.biz bleven in het 1.35m voor 7 jarige paarden alle balken in de lepels liggen, goed voor een vijfde prijs. Annette van Engeland startte haar paard From England op een springwedstrijd in de Mortel. In de barrage rolde een balkje maar de snelle tijd zorgde voor een elfde prijs.