Winst voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag werd de thuiswedstrijd gespeeld tegen DAKOS, die met vijf punten in het midden van de ranglijst staat. Rooi heeft nog maar één punt kunnen behalen de afgelopen wedstrijden. Met veel vertrouwen werd de wedstrijd ingegaan.

Rooi maakte een goede start van de wedstrijd. De eerste vier doelpunten van de wedstrijd vielen aan Rooise kant. Goed samenspel zorgde voor mooie kansen die afgemaakt werden. Ook de verdediging stond sterk, maar toch wist DAKOS deze te doorbreken door wat doelpunten te maken.

In de fase voor de rust kregen de meiden van Rooi een dipje. Er werden slechte ballen gegooid en het spel werd haastig. Toch werd de rust ingegaan met een redelijk ruime voorsprong van 7-4 voor Rooi. Echter was de wedstrijd nog niet gewonnen en ook de tweede helft zou nog flink gewerkt moeten worden. Na de rust werd het gat verder uitgebreid naar vier doelpunten door een mooi afstandsschot. Door twee doelpunten die volgden van DAKOS kwamen zij dichterbij wat resulteerde in een stand van 8-6. Het lukte Rooi om fel te blijven en de voorsprong werd weer verder uitgebouwd. Toch werd het nog even spannend gemaakt toen het verschil weer naar twee doelpunten werd gebracht door DAKOS, maar met het laatste doelpunt voor Rooi waren de punten binnen! Uitslag: 11-8. Volgende week wordt de uitwedstrijd gespeeld tegen VVO in Hapert om 13:00 uur.