Afbeelding

Romy Peijen scoort 82% bij Pavo cup selectie

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag wist Romy Peijen een topscore neer te zetten met de vijfjarige Genève D (Jazz x Donnerhall) tijdens de Pavo Cup voorselectie in Midden Beemster. Het tweetal was goed voor een derde positie in deze prestigieuze Pavo cup voorselectie.

"Ik ben ontzettend blij met het resultaat van afgelopen zaterdag. De Genève D staat slechts sinds twee maanden bij mij in training. De afgelopen twee maanden heeft hij zichzelf zeer goed ontwikkeld, dat belooft absoluut iets voor de toekomst! Het is een intelligent paard met een goede instelling. We gaan ons nu richten op de volgende Pavo cup wedstrijd tijdens de KWPN paardendagen over twee weken in Ermelo.'
Eigenaren Barbara Soederhuizen en Peter Brands gaven tevens aan zeer tevreden te zijn over dit duo. Het was tenslotte ook een prachtige puntenlijst, met als laagste cijfer een 8. Gekeken naar alle verreden Pavo cup selecties zitten Romy en Genève D zelfs binnen het top 10 klassement van Nederland.
'We gaan ons nu focussen op de halve finale in Ermelo en hopen wederom een mooie prestatie neer te kunnen zetten,' aldus de 26-jarige Grand Prix amazone Romy Peijen. Romy zal tevens in actie komen tijdens de Brabantse Kampioenschappen. Daar zal zij op zaterdag 13 augustus een publieke clinic verzorgen.