Geert Jansen van Vervoort auto's is een trouwe sponsor
Geert Jansen van Vervoort auto's is een trouwe sponsor

vv Nijnsel vist met succes in sponsorvijver

Sport

Nijnsel - Afgelopen zaterdag waren er op Den Eimert weer twee leuke fotoshoots. Niet lang na het ochtendgloren verscheen Geert Jansen die vorig jaar Autobedrijf Kees Vervoort definitief overnam. Er was al langer sprake van een partnership maar in 2015 nam Geert, woonachtig in Beek en Donk, definitief de regie over van het succesvolle bedrijf aan de Schietbergweg in Nijnsel. Hij verraste Nijnsel/TVE Reclame F2 met mooie, nieuwe shirts welk gebaar de jonge gasten met een spontaan applaus honoreerden.

's Middags verscheen een van de meest traditionele families met ondernemersbloed uit Nijnsel ten tonele: de Maatschap Heijmans Elsendorp. Oftewel: pa Jos, ma Els en zoon Ralf. Langere tijd actief aan de Vresselseweg maar zes jaar geleden hun vleugels uitgeslagen in het pittoreske Elsendorp, een dorp met een uitgestrektheid die aan Australië doet denken. De jongste telg Ralf: 'We konden daar destijds een prachtig stuk grond kopen. We hebben daar alles van de grond af opgebouwd en runnen nu een prachtig bedrijf met maar liefst 15.000 zeugen. We wonen nog in Nijnsel want daar voelen we ons nog steeds thuis. In ons bedrijf zijn drie medewerkers werkzaam, twee uit Elsendorp en een uit Gemert. We sponsoren de shirts van Nijnsel B2 waar mijn jongste broer met wisselend succes zijn doel probeert schoon te houden. We dragen de club, waar ik zelf ook nog actief ben, een warm hart toe en daarom vinden we het leuk om met onze sponsoring een steentje bij te mogen dragen aan de continuïteit van deze mooie vereniging. We hebben daarom ook nog een reclamebord.'
Voorzitter Willy Kremers sprak zijn oprechte waardering uit voor beide sponsoren en gaf aan graag in te zetten op een duurzame en vruchtbare samenwerking met beide partijen.


Afbeelding