KV Rooi pakt belangrijke punten

Sint-Oedenrode - Deze week stond de uitwedstrijd tegen Bladella op het programma. Met het einde van de competitie in zicht, zou punten pakken tegen Bladella enorm belangrijk zijn. Als KV Rooi deze wedstrijd wist te winnen, zitten ze nog steeds bij de top 3. De meiden begonnen dan ook allemaal met een enorm grote motivatie aan de wedstrijd.

Ondanks dat Rooi fel aan de wedstrijd begon, kwamen ze al snel achter met 0-1. Hier kwam snel een antwoord van KV Rooi op en zorgde een afstandsschot voor de gelijkmaker. Hierna ging het lange tijd gelijk op en was de stand na 23 minuten 3-3. Bladella speelde hoog tempo maar Rooi probeerde hier niet in mee te gaan en hun eigen spel te blijven spelen. Net voor de rust werd de 4-5 gemaakt. Een belangrijk doelpunt waardoor er met een voorsprong de rust in kon worden gegaan. Het doel was dan ook zo snel mogelijk de stand uitbreiden en dit vol te houden. Dit lukte en al snel na rust stond het 4-8. Hierna was er een moment van onoplettendheid waardoor Bladella drie keer achter wist te scoren. Dit bracht de stand op 7-8 en Rooi moest zich snel gaan herpakken om de winst nog mee naar huis te kunnen nemen. Met nog 20 minuten te spelen moest Rooi proberen het hoge tempo te blijven spelen en geconcentreerd de wedstrijd uit te spelen. Dit werd goed opgepakt en Rooi kon als sterkste van de twee ploegen de wedstrijd uitspelen. Er werd nog vier keer gescoord door KV Rooi waardoor de eindstand op 7-12 kwam. Een belangrijke en goede overwinning van de dames. Volgende week staat Klick '15 op het programma, wederom een belangrijke wedstrijd om bij de bovenste drie te blijven. De wedstrijd wordt om 15.30u in De Streepen gespeeld.