KV Rooi loopt punten mis

Sint-Oedenrode - KV Rooi speelde op zondag 14 februari de thuiswedstrijd tegen ODIO uit Millingen aan de Rijn. Hoewel ODIO laatste op de ranglijst staat, staat zij bekend als een lastige tegenstander.

In het begin was het even zoeken naar goede aanvallen bij de meiden van Rooi. Het was dan ook ODIO die de score opende met een afstandsschot. Het volgende doelpunt viel ook aan de kant van ODIO. Rooi had hier een paar minuten daarna antwoord op door ook twee mooie kansen af te maken wat de score weer op gelijke stand bracht. Ook de drie doelpunten daarna werden gescoord door Rooi. Met een stand van 7-4 in het voordeel van Rooi werd de rust in gegaan. Het doel van Rooi voor de tweede helft was om verder uit te lopen door te blijven scoren. Echter was het ODIO die na de rust als eerste de korf wist te vinden. Rooi bleef scoren, maar ODIO wist toch dichterbij te komen waardoor het weer spannend werd. Vier minuten voor tijd was het 10-9 in het voordeel van Rooi. Dit voordeel duurde niet lang, want de gelijkmaker werd gemaakt door een afstandsschot van ODIO. Aanvallend werden nog een paar kansen gecreëerd door Rooi, maar helaas mocht dit niet meer tot een doelpunt leiden. In de laatste minuut was het ODIO die aan het langste eind trok door de 10-11 op het scorebord te zetten. Rooi blijft nu op de derde plek op de ranglijst staan, maar door het mislopen van deze punten heeft Rooi haar concurrenten gelegenheid gegeven om wel erg dichtbij te komen. Volgende week staat Bladella op het programma. Deze wedstrijd wordt om 13:10 uur gespeeld in Bladel.