Archief
Archief

Koploper Rhode zondag naar Margriet

Sport

Sint-Oedenrode - Op 31 januari kon er door Rhode ten gevolge van de overvloedige regenval opnieuw niet gespeeld worden. Rhode speelde op het kunstgrasveld van den Dungen tegen derdeklasser BMC (Berlicum).

Deze wedstrijd eindigde in 0 – 0. Donderdag speelde Rhode op het kunstgrasveld in Rosmalen tegen Top-klasser OJC. Deze wedstrijd werd met 2 – 1 verloren. In de 3e klasse gingen er op 31 januari uiteindelijk 3 wedstrijden wel door. Daarbij vielen geen verrassingen te noteren, de nummers 12, 13 en 14 verloren alle drie. DAW won met 4-2 van Vianen Vooruit en komt met 2 wedstrijden meer gespeeld op gelijk hoogte met Rhode. Volkel won met 2-0 van Avesteijn en FC Uden haalde flink uit tegen Hapse Boys, 6-1.

A.s. zondag staat voor Rhode de lastige uitwedstrijd tegen Margriet uit Oss op het programma. Margriet staat op de 9e plek, maar is zeker geen gemakkelijke opgave. Wil Margriet nog een rol van betekenis spelen in deze competitie, dan moet van Rhode gewonnen worden. Wil Rhode koploper blijven, dan zullen de drie punten mee naar Sint-Oedenrode moeten komen. De thuiswedstrijd tegen Margriet eindigde in 1 – 1 , Rhode had toen de handen vol aan Margriet en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel door een fraaie treffer van Bas van Kuringen in de achtentachtigste minuut.. Margriet heeft de beschikking over 2 makkelijk scorende spitsen, maar is wisselvallig en wisselt goede resultaten af met slechte. In de laatste wedstrijd werd Volkel met maar liefst 4-0 aan de kant gezet. Voor de lagere elftallen zit de winterstop er nu ook op en zondag is er dus weer een compleet programma.